Известие

Collapse
No announcement yet.

Още една собственичка на ALFA

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Още една собственичка на ALFA

Привет на всички!

Първо искам да ви се похваля, че от вчера съм собственичка на ALFA ROMEO 145 TS 1.6 - 99г. Още щом я видях се влюбих в тая кола а и вътре интериора е номер UNO, казвам ви дори и на майстор не отидох да я прегледа направо я взех Обаче вече се плаша като видях във форума колко много горят .
    Първото ми впечатление беше доброто държане на колата по завоите - много лек волан
    обаче тая сутрин си показа рогата- запалих я да загрее малко преди да тръгна и точно след 1 мин като взе да загрява и да намаля оборотите ми изгасна. Познат ми каза, че на колата и липсвало кутията на двигателя имало някаква пластмаса отгоре незнам- ама тва няма нищо общо с изгасването. Направи ми впечатление, че и стрелката на резервоара много ми играе уж и сложих 20литра кръв а по едно време взе да святка лампата а вдруг момент стрелката си се покачва нагоре.
    Поздрави

Честито за колата, много жени напоследък си купиха такава, поздрави и на теб....със здраве да си я караш. Относно проблемите ти за играенето на стрелката е в зависимост от наклона на терена по който караш, а за гасенето не знам....и моята понякога прави така, особено като няма достаъчно бензин....Според мен не е голяма болка ....Много безаварийни километри
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
    Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

Re: Още една собственичка на ALFA

Честито със здраве да си я караш и много безаварийни.
      Капака на двигателя е като този ако наистина е 99 година
      http://www.ukcar.com/road_tests/alfa/14 ... GINE-S.jpg
      или като този ако е до 99 година
      http://alfisti.ru/146/spark.jpg
      Относно стрелката за горивото е това което е написал trouble.
      Може да гасне от много неща по добре потърси читав майстор, но първо поразпитай и тогава повери красавицата в ръцете му.
      Успех.
      Alfa Romeo 145 1.6 TS '99 facelift
      Alfa Romeo 147 1.9 jtd '05 facelift
      Камион 2,4 jtdm Q4

Comment

Ако ти липсва пласмасовият капак на TS.То такъв има в АлександърАуто или в някоя морга,евентуално.
        Alfa Romeo 146/1.4 TS

Comment

Първоначално публикувано от inna
          Привет на всички!

Първо искам да ви се похваля, че от вчера съм собственичка на ALFA ROMEO 145 TS 1.6 - 99г. Още щом я видях се влюбих в тая кола а и вътре интериора е номер UNO, казвам ви дори и на майстор не отидох да я прегледа направо я взех Обаче вече се плаша като видях във форума колко много горят .
          Първото ми впечатление беше доброто държане на колата по завоите - много лек волан
          обаче тая сутрин си показа рогата- запалих я да загрее малко преди да тръгна и точно след 1 мин като взе да загрява и да намаля оборотите ми изгасна. Познат ми каза, че на колата и липсвало кутията на двигателя имало някаква пластмаса отгоре незнам- ама тва няма нищо общо с изгасването. Направи ми впечатление, че и стрелката на резервоара много ми играе уж и сложих 20литра кръв а по едно време взе да святка лампата а вдруг момент стрелката си се покачва нагоре.
          Поздрави
          честито! при проблеми - Бобо - 0888 232 484, рано или късно всички свършват там

а и спазвай правилата напиши си откъде си, колата в подписа и т.н. и снимка може да сложиш

http://www.facebook.com/VenturaGarage
          Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Привет на всички!

Първо искам да ви се похваля, че от вчера съм собственичка на ALFA ROMEO 145 TS 1.6 - 99г.
            Честито!
            Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
            My Red Love
            AR 145 1.4 TS - ex

Comment

все повече ФЕНКИ за марката, хайде да ти е честита и да се бръмчиш със здраве. А почерпката е задължителна
              Lexus Is200
              Honda CBR 600 F4i

Comment

да бе верно кво става с тез жени
                яко сектантки .... тря тря да има

а честито и поредната сектантка
                ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

братя мислете правилно.... една жена ако бачка нормално за да има хубава кола си купува алфа шот е евтина... тия жени дето карат скъпи коли знаем как става.... свирят

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                  Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Благодаря на всички!!!
                    и Тази сутрин ми направи същата мизерия с изгасването - като взе да сваля оборотите ми изгасна - веднага след изгасването започнах да въртя ключа наново ама изчаках известно време и тогава си запали!

Comment

ще го имам в предвит

Comment

ще го имам в предвит
                        Е от Хасково ще е малко трудно да се добереш до Бобо но все пак опитай все повече колеги от провинцията идват при Бобо,като нямат друга алтернатива е така
                        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

И аз съм като тебе колежке, като гледам и колата е същата. За евтина, както каза някои по-горе, да по-евтина е, но поддръжката е доста солена. Аз вече олекнах със 700лв само за основните неща - ремъци, ролки, филтри и т.н. Но сега излезе ужасния проблем, който ми намериха на диагностиката - ламбда сонда!!!!!!!!!!
                          На колежката проблема мяза на подобен - харчи яко и мени обороти, даже и гасне.
                          Хубавото е, че обещаха това да се оправи, лошото е - ще струва над 300лв, защото за този модел не става универсална сонда, а само оригиналната (bosch). Мойта "хубавица" в момента е в бокса, да видим колко ще ме изръсят за тая сонда и дали ще се оправи.

Съветвам колежката - задължително да направи компютърна диагностика и то ще си покаже какво е веднага.
                          Alfa 145 1.6 TS 16V '99
                          Toyota Corolla 1.4 VVTi

Comment

то при тия "хубавици" се има по нещо дето ... аха да е така ама не е така....
                            Alfa Romeo 145 1,6 TS 16V 1999 с нова ламбда сонда (дано не е напразно)

Comment

Първоначално публикувано от blabla
                              И аз съм като тебе колежке, като гледам и колата е същата. За евтина, както каза някои по-горе, да по-евтина е, но поддръжката е доста солена. Аз вече олекнах със 700лв само за основните неща - ремъци, ролки, филтри и т.н. Но сега излезе ужасния проблем, който ми намериха на диагностиката - ламбда сонда!!!!!!!!!!
                              На колежката проблема мяза на подобен - харчи яко и мени обороти, даже и гасне.
                              Хубавото е, че обещаха това да се оправи, лошото е - ще струва над 300лв, защото за този модел не става универсална сонда, а само оригиналната (bosch). Мойта "хубавица" в момента е в бокса, да видим колко ще ме изръсят за тая сонда и дали ще се оправи.

Съветвам колежката - задължително да направи компютърна диагностика и то ще си покаже какво е веднага.
                              Ами на мене ми гасне само 1 път и то когато е студена.Като я запаля изчаквам си 1 минута да изгасне и после като я запаля тогава тръгвам
                              Иначе оборотите не ми играят за сметка на стрелката за бензина

ле-ле-ле-ле, аз вече незнам къде се намирам. Кви са тея коли ве хора, аз колкото и пъти влезна да прочета някоя тема из този форум, все повече съжалявам, че съм купила кола с тази марка Че то излиза, че подръжката им е като на японските автомобили

Comment

Working...
                              X